Lapolla Industries

Vi introduserer stolt vår produsent Lapolla Industries Inc. !

live-green-energy-conservation-lapolla-spray-foam-insulationr-liten

Vår produsent Lapolla Industries Inc. har over 30 års erfaring på polyuretan isolering og ved å være  representert i over 40 land, er de en av de største leverandørene av bygningsisolasjon i USA og også i Europa. Med eget laboratorium har Lapolla Industries Inc. kontinuerlig utviklingsarbeid med stort fokus og progresjon i å forbedre sine produkt til enhver tid. Vi er nå stolte av å representere Lapolla Industries Inc.`s 4.generasjon polyuretanprodukter. Her kan vi nevne blant annet Foam-LOK 2000 4G og Foam-LOK 2800 4G EU. Her er de en av de første produsentene som utvikler et mer miljøvennlig isolasjonsprodukt som i framtid kan være mer bærekraftig.

 

lapolla-group-2

 

Igjennom vårt samarbeid med Lapolla Industries Inc. har de vist svært stor respekt for det Europeiske markedet og den tilpasning og kommunikasjon som markedet krever. Lapolla Industries Inc. har god tilvekst og samtidig et svært godt nettverk blant sine distributører/ applikatører.

 

 

Lapolla Industries Inc.`s er den produsent som kan vise til flest testrapporter og dokumentasjoner på sine produkter både i Europa og USA. Produktene kan vise til en fullverdig dokumentasjon som samsvarer 100% mellom fabrikkens oppgaver over produkt og produktinnhold. Lapolla Industries Inc. legger stort engasjement i å til enhver tid utføre tester og dokumentasjon verden over. Av godkjenninger kan vi blant annet nevne Sintef/ SP Sitac, Pavus, BBA, Exova, TZUS/ Eota-klassifiseringer samt grupperinger som Energy Star, ES Evaluation Service m.v. samt trykktester/ tetthetstester. Lapolla Industries Inc. var også først med CE merking av polyuretan sprayisolering i Europa og gjennomfører kontinuerlig CE oppdateringer på et bredt produktspekter.

 

For mer informasjon om Lapolla Industries Inc, trykk her.

Følg også gjerne Lapolla Industries Inc. på Facebook.

 

 

Lapolla Industries Inc,- a global supplier of premium quality!